Gebelik ve Annelik Forumu - Gebelik (hamilelik) donemi, gebelik belirtileri, tup bebek, ay ay hafta hafta gebelik, dogum, anne, bebek ve kadin forumu.
gebelikveanneliklogo

Gebelik ve Annelik Ana Sayfa | Yemek Tarifleri Gebelik ve Annelik Forumuna Ucretsiz Uye Olmak Icin Buraya Tiklayiniz

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Uzman Psikolog Saynur Nevres Kaya
 Gebelik ve Annelik | Hamilelik, Dogum, Anne Forumu | Doktorunuza Sorun | Uzman Psikolog Saynur Nevres Kaya
Mesaj icon Konu: oglum cok korkak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
minicikbebisim
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 1296

Alıntı minicikbebisim Cevaplabullet Konu: oglum cok korkak
    Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2010 Saat 00:35
mrb 2 yasinda bir oglum var... herseyden anliyor biliyor konusuyor... cok korkak bir cocuk anlatiyorum oglum soyledir bak burdayim ben gibi seyler ama dinliyor.. disaridan, komsudan, aniden olusan seslerden cok korkuyor... bu korkularini yenebilmesi icin neler yapabilirim... cok tesekkur ederim simdiden...
ANNESiNiN YAVRUSU,TATLISI, BIDDISI, ANNESiNiN HERSEYi OGLUM HERSEYiM.....KURBAN OLURUM SENi VEREN ALLAHA
IP
sivasli
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 2518

Alıntı sivasli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2010 Saat 00:46
kesinlikle benim oglumda oyle :(((
hayat ne garip!!!
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

ADnet Reklamları Siz de reklam verin    

Gebelik ve Annelik Arsiv - Hamilelik - Gebelik Belirtileri - Doğum Fotoğrafları - Cinsel Sağlık Bilgileri - Ingilizce Sözlük - Londra - Normal Doğum - Bebek isimleri - Kozmetik ve Parfüm - Estetik - Moda Trendleri - Dekorasyon Fikirleri

GebelikveAnnelik.com uyelerimizin yapmis olduklari paylasimda ucuncu kisilerin telif hakki sahibi bulundugu her turlu paylasim (yazi, resim vb) materyallerinin kullanilmasi durumunda dogacak hukuki ve cezai sorumluluk paylasimi yapan uyeye ait olacaktir. Sözkonusu haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamakta olup haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve idari/adli para cezaları GebelikveAnnelik.com kullanıcılarına rücu edilecektir. Forumumuza üyelerimiz tarafından eklenen tüm paylasimin ticari kaydı güdülen, telif hakkı ihlaline neden olabilecek materyaller olup olmadıkları en ust duzeyde incelenmektedir. Ancak her yazının veya resim dosyasının orijinal kaynağı tespit edilemediğinden, bu içeriklerle ilgili gerekli düzenlemeleri bize ulaşmanız durumunda derhal gerceklestirebiliriz. Bize Ulaşın - Gizlilik Sözleşmesi

Hosting