Gebelik ve Annelik Forumu - Gebelik (hamilelik) donemi, gebelik belirtileri, tup bebek, ay ay hafta hafta gebelik, dogum, anne, bebek ve kadin forumu.
gebelikveanneliklogo

Gebelik ve Annelik Ana Sayfa | Yemek Tarifleri Gebelik ve Annelik Forumuna Ucretsiz Uye Olmak Icin Buraya Tiklayiniz

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Kısırlık
 Gebelik ve Annelik | Hamilelik, Dogum, Anne Forumu | Gebelik ve Annelik | Kısırlık  
Mesaj icon Konu: Varikosel Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Gönderilenler: 234

Alıntı Critique Cevaplabullet Konu: Varikosel
    Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2010 Saat 10:50
Arkadaslar merhaba,
Kisa bir sure once esimde de varikosel oldugunu ogrendim. Internette bircok arastirma yaptim varikoselle ilgili nedir ne degildir diye. Sanirim Agustos ayi icerinsede de esim ameliyat olacak. Merak ettigim burada kimlerin eslerinde varikosel oldugu, ne zaman ameliyat olup ne kadar surede ayaga kalktiklari, acik ameliyat mi yoksa mikro-cerrahi operasyon mu gecirdikleri, cinsel perhizin ne kadar sure devam ettigi, sizlerin ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldigi, eger hamilelik olusmadiysa halen ne gibi sorunlarinizin oldugu vs vs. Bunlari kisaca ozetlerseniz cok sevinirim. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurlerTongue

Now I walk along the streets of Marseille
the winter sky is cold and grey
and I don't know why I left you that day
And I don't know where you are...
IP
feelings
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 31870

Alıntı feelings Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2010 Saat 13:03
caanım açelyafr,gizmo,busem  arkadalarımızın eşi ameliyat oldu zannedersem varikoselden...

Alperim oğlum benim,Zeynebim kızım benim sizi çok seviyorum
siz benim yaşama gücüm,sevincim,herşeyimsiniz...
IP
keumcum
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 3930

Alıntı keumcum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2010 Saat 09:55
varikosel sperm kanalları ile ilgili bir sorun. çok basit bir ameliyatı var ve ameliyattan 2 ay sonra herşey yoluna giriyor. bir çeşit varis aslında.
bunları biliyorum çünkü öğretmen arkadaşımız uzun yıllar tedaviye rağmen çocuk sahibi olamadı. son gittikleri doktor bir de varikosele bakalım dedi ve arkadaşımıza varikosel teşhisi kondu. ameliyat olduktan 2,5 ay sonra  arkadaşımız bize gelip eşinin hamile olduğunu müjdeledi. eşi ile yaptıkları hesaplamaya göre hamilelik ameliyattan sonraki 56. güne denk geliyor. şu anda iki çocukları ile son derece mutlular.
hadi arkadaşım darısı başına........
Çocukluk ne güzel şey.. Çocuklar ne sevimli, ne tatlı yaratıklar değil mi?...” M. Kemal ATATÜRK

Oğlum... Hayata damgam
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2010 Saat 14:52
Orjinalini yazan: feelings

caanım açelyafr,gizmo,busem  arkadalarımızın eşi ameliyat oldu zannedersem varikoselden...

Evet canim Busem arkadasimiz da ayni boyle bir baslik acmis sonradan gordum ben deSmile
Ilgine cok tesekkur ederim, opuyorum seni ve kiziniTongue
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2010 Saat 14:53
Orjinalini yazan: keumcum

varikosel sperm kanalları ile ilgili bir sorun. çok basit bir ameliyatı var ve ameliyattan 2 ay sonra herşey yoluna giriyor. bir çeşit varis aslında.
bunları biliyorum çünkü öğretmen arkadaşımız uzun yıllar tedaviye rağmen çocuk sahibi olamadı. son gittikleri doktor bir de varikosele bakalım dedi ve arkadaşımıza varikosel teşhisi kondu. ameliyat olduktan 2,5 ay sonra  arkadaşımız bize gelip eşinin hamile olduğunu müjdeledi. eşi ile yaptıkları hesaplamaya göre hamilelik ameliyattan sonraki 56. güne denk geliyor. şu anda iki çocukları ile son derece mutlular.
hadi arkadaşım darısı başına........

Canim cok tesekkurler. Bu yazdiklarin icimi rahatlatiyor, nedense icimde bir umut var sanki kisin hamile kalacak gibi hissediyorum Smile

IP
keumcum
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı keumcum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2010 Saat 15:37
ameliyat bu ay olursa sen kışa kalmazsın Wink
Çocukluk ne güzel şey.. Çocuklar ne sevimli, ne tatlı yaratıklar değil mi?...” M. Kemal ATATÜRK

Oğlum... Hayata damgam
IP
kayra_267
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 511

Alıntı kayra_267 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2010 Saat 14:12
canım benim eşim 5 ağustosda  ameliyat oldu  ben eylülün 26 sında hamile olduğumu öğrendim. hiç bozmayın moralinizi inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırız.
bu arada dr.6 ay kadar hamilelik olmayabilir normaldir demişti ama çok şükür oldu erkenden.
22.05.2009 09:30
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2010 Saat 21:00

ameliyat bu ay olursa sen kışa kalmazsın Wink

Amaninn agzindan bal damliyorrrBig%20smile
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2010 Saat 21:01
Orjinalini yazan: kayra_267

canım benim eşim 5 ağustosda  ameliyat oldu  ben eylülün 26 sında hamile olduğumu öğrendim. hiç bozmayın moralinizi inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırız.
bu arada dr.6 ay kadar hamilelik olmayabilir normaldir demişti ama çok şükür oldu erkenden.

Ne guzel canim, cok sevindim sizin adiniza. Darisi bizim basimiza Smile
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2010 Saat 21:06
Selamlar guzel hatunlar,
Dun esim varikoselden ameliyat oldu. Mikro-cerrahi operasyon gecirdi, genel anestezi uygulandi. Ameliyat hakikaten kisa surdu. Dr basarili bir ameliyat oldu dedi. Esim dun gece hastanede kaldi, bu sabah cikti. Suan yanimda Smile. Gayet iyi, oturuyor, kalkiyor, tuvaletini rahat yapabiliyor, rahat yemek yiyebiliyor. Sanirim 1 hafta-10 gun cinsel perhiz olacak. 3-4 gunde evde dinlenecek sonra rahatlikla isine gidebilecek. Umarim her sey cok guzel olur Tongue

IP
yasmin
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 1012

Alıntı yasmin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 12:06
Çok geçmiş olsun canım. Umarım her şey yolunda giderSmile
07,08,09 Oğluma kavuştum...ŞüküR!... PAMUK PRENSİM BENİM..

Minicik Prensesim 23 haftalık
IP
keumcum
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı keumcum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 12:12
şekerim 15 eylülden sonra bekliyorum güzel haberlerini ......

Oğlum... Hayata damgam
IP
aslı-sima
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 3528

Alıntı aslı-sima Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 12:17
Geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede güzel haberlerini alırız.
IP
deha
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 7324

Alıntı deha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 12:20
canım hemgözünüz ayın hemde çok çok geçmiş olsun inşallah artık sıra bebişte sağlıkla kavuşmanız dileği ile
Rabbim hayırlısı ile sana kul peygamberimize ümmet olacak azadan noksansız akıl sağlığı yerinde
vatana millete hayırlı nur topu gibi salih kullarından bir evlat nasip et
IP
Nazire86
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 697

Alıntı Nazire86 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 12:22
Gecmis olsun canim benim esimdede varikosel tesbit edildiydi gecen sene cift tarafli ama bi tarafdaki daha ameliyat asamasina gelmedigi icin tek tarafdan ameliyat oldu benim esim ayni gün ayagi kalkti ama 10hafta ya yakin dikkat ettik agir falan kaldirmadi yani....
hamilelige gelince ben dede sorun vardi ama yüce Rabbim iste esim ameliyat oldu 2ay sonra hamile kaldim suan 1haftalik bebisim kucagimda Allahim insallah sanada en kisa zamanda gönderir melegini positiv düsün hic umutsuzluga kapilma olacak ;))))
Allahima sükürler olsun minik melegime Reyhan ima kavustum...
IP
aslı-sima
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı aslı-sima Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 13:03
Benim eşiminde ameliyat olması gerekiyor bulunduğum yerde mikrocerrahi yöntem yapan bşr hastane var cumartesi gittik görüştük doktor hiç iç acıcı konuşmadı ameliyat %30 etkiler çok etkisi olmaz felan dedi kafamızı karıştırdı ne yapacağımızı bilemez olduk .Sizin doktor ne söylemişti ameliyat sonrası için canım.
IP
BUSEM
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 9217

Alıntı BUSEM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 16:40
geçmiş olsun canım evet benim eşim de varikosel ameliyatı oldu ama biz de çok fazla işe yaramadı buna da şükür dedik hep... hiç olmamasından 400.000 sperm çok çok iyi  ki doktorumuz bize 1 tane bile yeterli bize dedi çok şükür....
AŞKIMLA 3 YEARS,1 MONTH and 5 DAY EL BEBEK GÜL BEBEK GEL BEBEĞİM
http://www.kalbimsenindir.com[/URL] -       ENNİ MAĞLUBUN FENTASİR YARAB(Ey Rabbim ben yenildim bana yardım et)
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:14
Orjinalini yazan: yasmin

Çok geçmiş olsun canım. Umarım her şey yolunda giderSmile

Cok tesekkur ederim bitanem, umarim... Smile
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:15

şekerim 15 eylülden sonra bekliyorum güzel haberlerini ......

Eheueheueu Big%20smile Ay hadi bakalimmm, simariyorumm Big%20smile
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:17
Orjinalini yazan: aslı-sima

Geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

Tesekkur ederim tatlim, umarim hepimizin guzel haberleri olur Tongue
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:19
Orjinalini yazan: deha

canım hemgözünüz ayın hemde çok çok geçmiş olsun inşallah artık sıra bebişte sağlıkla kavuşmanız dileği ile

Cok tesekkur ederim dehacim, hepimiz kavusalim su bebeklere artik daaa
LOL
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:24
Orjinalini yazan: Nazire86

Gecmis olsun canim benim esimdede varikosel tesbit edildiydi gecen sene cift tarafli ama bi tarafdaki daha ameliyat asamasina gelmedigi icin tek tarafdan ameliyat oldu benim esim ayni gün ayagi kalkti ama 10hafta ya yakin dikkat ettik agir falan kaldirmadi yani....
hamilelige gelince ben dede sorun vardi ama yüce Rabbim iste esim ameliyat oldu 2ay sonra hamile kaldim suan 1haftalik bebisim kucagimda Allahim insallah sanada en kisa zamanda gönderir melegini positiv düsün hic umutsuzluga kapilma olacak ;))))

Cok tesekkur ederim canim, evet kendi capimda yaptigim arastirmalar gosteriyor ki cogu varikosel ameliyati olan erkeklerin esleri 2. bilemedin 3. ayda hamile kalabiliyor. Umarim bizimki de oyle olur. Umutsuz degilim suan icin moralim gayet iyi Smile Senin de bebegin yeni olmus. Umarim bol saglikli, huzurlu, mutlu bir hayati olur Smile
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 21:27
Orjinalini yazan: BUSEM

geçmiş olsun canım evet benim eşim de varikosel ameliyatı oldu ama biz de çok fazla işe yaramadı buna da şükür dedik hep... hiç olmamasından 400.000 sperm çok çok iyi  ki doktorumuz bize 1 tane bile yeterli bize dedi çok şükür....

Cok tesekkur ederim canim, sizlere de gecmis olsun. Sperm sayiniz guzel artmis. Asilama dusunmediniz mi? Dr bize dogal yolla kalmazsam asilama olacagimi soyledi de. Sanirim asilamada sansiniz daha yuksek olur, yaniliyor muyum?
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2010 Saat 22:07

Benim eşiminde ameliyat olması gerekiyor bulunduğum yerde mikrocerrahi yöntem yapan bşr hastane var cumartesi gittik görüştük doktor hiç iç acıcı konuşmadı ameliyat %30 etkiler çok etkisi olmaz felan dedi kafamızı karıştırdı ne yapacağımızı bilemez olduk .Sizin doktor ne söylemişti ameliyat sonrası için canım.

Canim soyle ozetliyeyim bu dertten muzdarip olan herkes nasiplensin;

1-) Erkekler ergenlik doneminde kabakulak, kizamik gibi hastaliklar gecirirlerse ileride kisirlik sorunu cekebiliyorlar. Yani kabakulagi cocukluk degil ergenlik doneminde gecirmeleri onemli. (Esim de ergenlik doneminde kabakulak gecirmis.)
2-) Esimin sperm sayisini hep yanlis hesapladim, cunku matematigim cok zayiftir. En sondaki testte soyle bir sonuc vardi 0,55x10 uzeri 6 yani ben bu sayiyi 55 milyon sonra 5,5 milyon hesapladim sonra da en dogrusunu yani 550 bini buldum. Yani varikosel hem sperm azligina hem de hareketsizliligine sebebiyet  veriyor. Boylelikle de kadinlar hamile kalamiyor.
3-) Varikosel icin ameliyat sart. Ilacla vs gececek bir durum degil. Internetteki arastirmalarim gosterdi ki acik ameliyatta basari orani %80 civarindayken mikro cerrahi ile basari %90lara kadar cikiyor.
4-) Ben yurtdisindayim. Gittigimiz hastahane buradaki en iyi hastahane ve drlari da cok iyi. Dr umuz da Capa'da Tr'nin en iyi androlog drundan ders almis. Bize %60 sans verdi. Hatta bir hastasinin sperm sayisinin 150 bin ameliyattan sonra ise bu sayinin 16 milyona ciktigini soyledi ki bunu duymak ic aciciydi Smile
5-) Ameliyat olduktan sonraki 3. ve 6.aylarda tekrar sperm testleri yapilacak, cunku ameliyattan ancak 72 gun sonra spermler kendini yenileyebiliyor. 3.ayda yapilan testte spermlerde bir hareketlilik yoksa ilacla tedaviye devam edilecek.
6-) Sayet hamilelik gerceklesmezse, asilamaya gecilecek ve drumuz asilamada basari oraninin en azindan bizim icin cok cok fazla oldugunu soyledi.
7-) Geriye de bize sabirla beklemek kaliyor Smile
Not: Daha bircok dra danisabilirsiniz canim, neden %30 sans verildi size? Varikosel cift tarafta mi? Sende herhangi bir problem var mi? Tekrar gecmis olsun.

IP
aslı-sima
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı aslı-sima Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2010 Saat 09:03
Canım çok sağol durumu özetlemişsin.Varikosel tek taraflı sol tarafta başka bir sorun yok .Doktorumuz dediki varikosel çok ileri derecede değilmiş öyle olsa hamilelik üzerinde daha fazla etkisi olur dedi ,hamileliği etkiliyormuş ama ameliyatlada düzelme oranı azmış tuhaf bir konuşma geçti yani bu ıkıncı doktorumuzdu 3.doktorada gözükeceğiz artık.
IP
BUSEM
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 9217

Alıntı BUSEM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2010 Saat 09:12
Orjinalini yazan: Critique

Cok tesekkur ederim canim, sizlere de gecmis olsun. Sperm sayiniz guzel artmis. Asilama dusunmediniz mi? Dr bize dogal yolla kalmazsam asilama olacagimi soyledi de. Sanirim asilamada sansiniz daha yuksek olur, yaniliyor muyum?

yok canım bu sayıyla aşılama olmaz ki bize tüp bebek sadece Allahım çok büyük bakalım
AŞKIMLA 3 YEARS,1 MONTH and 5 DAY EL BEBEK GÜL BEBEK GEL BEBEĞİM
http://www.kalbimsenindir.com[/URL] -       ENNİ MAĞLUBUN FENTASİR YARAB(Ey Rabbim ben yenildim bana yardım et)
IP
belma
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 12186

Alıntı belma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Agustos-2010 Saat 17:00
çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz
İyiki varsın canım oğlum.Çınar'ımm
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2010 Saat 09:34

Canım çok sağol durumu özetlemişsin.Varikosel tek taraflı sol tarafta başka bir sorun yok .Doktorumuz dediki varikosel çok ileri derecede değilmiş öyle olsa hamilelik üzerinde daha fazla etkisi olur dedi ,hamileliği etkiliyormuş ama ameliyatlada düzelme oranı azmış tuhaf bir konuşma geçti yani bu ıkıncı doktorumuzdu 3.doktorada gözükeceğiz artık.

Rica ederim canim benim ne demek. Cok ileri derecede bir varikosel olmadigi icin ameliyat etmek istemiyorlar demek ki. O zaman direkt asilamaya mi gececeksiniz? Yoksa kendiniz bir sure daha deneyecek misiniz bebek yapmayi? En guzelini dusunmussun birkac dr gezerek, ortak bir karara varilabilir boylelikle. Bu arada bizim drumuz da hicbir zaman ameliyat olduktan sonra %100 iyilesirsin demedi, yani varikoselden sonra tamamiyle iyilesme olamayabiliyor. Sans iste 'Ya Tutarsa' hehe
LOL
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2010 Saat 09:36

yok canım bu sayıyla aşılama olmaz ki bize tüp bebek sadece Allahım çok büyük bakalım

Anladim canim, ne diyeyim hepimize sabirlar ve bol kazanclar diliyorum. Bu gectigimiz surecler hem yurek hem cep yakici. Ama en guzel sekilde atlatacagimiza da inaniyorum Wink
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2010 Saat 09:38
Orjinalini yazan: belma

çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Cok tesekkur ederim Belmacim, destekleriniz icimizi rahatlatiyor. Umarim kavusuruz bebegimize. Bu arada bir oglum olursa adini Cinar koymayi ben de cok istiyorum, bakalim Tongue
IP
aslı-sima
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı aslı-sima Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2010 Saat 10:20

<font face="Georgia, Times New Roman, Times, serif" size="2">Rica ederim canim benim ne demek. Cok ileri derecede bir varikosel olmadigi icin ameliyat etmek istemiyorlar demek ki. O zaman direkt asilamaya mi gececeksiniz? Yoksa kendiniz bir sure daha deneyecek misiniz bebek yapmayi? En guzelini dusunmussun birkac dr gezerek, ortak bir karara varilabilir boylelikle. Bu arada bizim drumuz da hicbir zaman ameliyat olduktan sonra %100 iyilesirsin demedi, yani varikoselden sonra tamamiyle iyilesme olamayabiliyor. Sans iste 'Ya Tutarsa' hehe LOL

Daha fazla beklemeyi düşünmüyoruz canım bu hafta sonu başka bir doktora daha gideceğiz şuanki düşüncemiz aşılama yaptırmak bakalım yeni doktorumuz ne diyecek.Olabilmesi için Allahın ol demesi lazım canım bakalım bize bu kapı nereden açılacak ameliyattanmı yoksa aşılamadanmı .Allah hepimizin yardımcısı olsun .
IP
Critique
Devamli Üye
Devamli Üye
Simge

Alıntı Critique Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2010 Saat 13:11

<font face="Georgia, Times New Roman, Times, serif" size="2">Rica ederim canim benim ne demek. Cok ileri derecede bir varikosel olmadigi icin ameliyat etmek istemiyorlar demek ki. O zaman direkt asilamaya mi gececeksiniz? Yoksa kendiniz bir sure daha deneyecek misiniz bebek yapmayi? En guzelini dusunmussun birkac dr gezerek, ortak bir karara varilabilir boylelikle. Bu arada bizim drumuz da hicbir zaman ameliyat olduktan sonra %100 iyilesirsin demedi, yani varikoselden sonra tamamiyle iyilesme olamayabiliyor. Sans iste 'Ya Tutarsa' hehe LOL

Daha fazla beklemeyi düşünmüyoruz canım bu hafta sonu başka bir doktora daha gideceğiz şuanki düşüncemiz aşılama yaptırmak bakalım yeni doktorumuz ne diyecek.Olabilmesi için Allahın ol demesi lazım canım bakalım bize bu kapı nereden açılacak ameliyattanmı yoksa aşılamadanmı .Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Tekrar gecmis olsun canim, umarim ilk tedavide direkt bebegin gelir bu surec biraz yipratici ya da benim bugun negatifligim ustumde Confused
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

ADnet Reklamları Siz de reklam verin    

Gebelik ve Annelik Arsiv - Hamilelik - Gebelik Belirtileri - Doğum Fotoğrafları - Cinsel Sağlık Bilgileri - Ingilizce Sözlük - Londra - Normal Doğum - Bebek isimleri - Kozmetik ve Parfüm - Estetik - Moda Trendleri - Dekorasyon Fikirleri

GebelikveAnnelik.com uyelerimizin yapmis olduklari paylasimda ucuncu kisilerin telif hakki sahibi bulundugu her turlu paylasim (yazi, resim vb) materyallerinin kullanilmasi durumunda dogacak hukuki ve cezai sorumluluk paylasimi yapan uyeye ait olacaktir. Sözkonusu haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamakta olup haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve idari/adli para cezaları GebelikveAnnelik.com kullanıcılarına rücu edilecektir. Forumumuza üyelerimiz tarafından eklenen tüm paylasimin ticari kaydı güdülen, telif hakkı ihlaline neden olabilecek materyaller olup olmadıkları en ust duzeyde incelenmektedir. Ancak her yazının veya resim dosyasının orijinal kaynağı tespit edilemediğinden, bu içeriklerle ilgili gerekli düzenlemeleri bize ulaşmanız durumunda derhal gerceklestirebiliriz. Bize Ulaşın - Gizlilik Sözleşmesi

Hosting