Gebelik ve Annelik Forumu - Gebelik (hamilelik) donemi, gebelik belirtileri, tup bebek, ay ay hafta hafta gebelik, dogum, anne, bebek ve kadin forumu.
gebelikveanneliklogo

Gebelik ve Annelik Ana Sayfa | Yemek Tarifleri Gebelik ve Annelik Forumuna Ucretsiz Uye Olmak Icin Buraya Tiklayiniz

Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Gebelik (Hamilelik)
 Gebelik ve Annelik | Hamilelik, Dogum, Anne Forumu | Gebelik ve Annelik | Gebelik (Hamilelik)  
Mesaj icon Konu: BAYRAM SONU HASTAHANEYE YATIYORUM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 4674

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 12:15
Orjinalini yazan: MIRAC

canım benım moralını yuksek tut kendını uzme ınsallah hayırlısıyla kucagına alıcaksın oglusunu bu zor gunlerıde atlatacaksın sonrada o gunler gerıde kalacak
bak benımde dogumum zor gectı 2 ay boyunca neler cektıgımı bı ben bılırım ama sımdı unutuverdım herseyı ben yasamamısım gıbı
sende unutacaksın benmı yasadım bunları dıceksın hayırlısıyla ıkınızıde burada tekrAR gorucez Wink
sen kendınde rahatsızlık hıssedıyomusun merak ettım
yok canım ben kendimi iyi hissediyorum aslında...şişliklerim be ağrım haricinde öyle beni rahatsız eden bi sıkıntım yok allaha şükür... ama tahlillerin gösterdiği öyle değilmiş işte... zaten dr da kendini dinle dedi...kötü hissedersen hemen ara beni dedi... bazen öyle bi oluyorumki sanki hiç hamile değilmişim gibi rahatım ama bazende çok ağırlaşıyorum şişliklerden dolayı...
inşallah canım dediğin gibi olur oğlumu kucağıma alınca tüm acılarım diner ve herşeyi unururum Smile
BONCUĞUMMM YARAMAZ OĞLUŞUMMM 29+ MAŞALLAH :)
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 12:19
Orjinalini yazan: arzu_nur

allahım yar ve yardımcın olsun baharım..dua edicem sana valla oruçlu ağzımla ve namazlarımın arkasından cnm..allahım vaktinden önce gelmesin bebğin inşallah..sende güçlü ol cnm..stres yapma..
çooook sağol canım Allah razı olsun...dualarında olduğumu bilmek bana dahada güç verecek... inşallah zamanında gelir benim yavrum ...erken gelsede sağlıkla gelsinde önemli değil gerisi...hayırlısı bakalım moralimi yüksek tutuyorum artık canımSmile
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 12:21
Orjinalini yazan: sevgi34

canım çok geçmiş olsun inşallah bunuda atlatıp zamanında sağlıklı olarak kucağına alırsın  bak bende neler yaşıyorum bir çok şeyimiz aynı 6 olsun 7olsun derken 8. ayıma geldim kısmetse allahım nasip ederse kucağımada alıcam inşallah senin içinde dua ediyorum  canım  hiç moralini bozma güzel anne Wink
çok sağol canım göbüşdaşım :) haklısın valla 6-7 derken geçiyor bakalım bende 8 i bulursam kokrmayacam artık... dr 34 e kadar bekletecek... hayırlısı bakalım... çok sağol duaların içinde canım benim öpüyorum Smile
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 12:34
Orjinalini yazan: wisne83

merhabalar bahar hnm;

yazdıklarınızı okudukca ınanın kendı hamılelegıme gerı dondum sankı bende gebelık zehırlenmesı yanı preeklampsiyi yasamıs bır anne olarak sızı cok ıyı anlıyorum.endıselenmenız normal ama unutmayınkı endıse uzuntu tansıyonunuzu yukseltebılecek yegane sebeptır.benım tansıyonum 12. haftada 18/10 la ortaya cıktı.aylarca dıet yaptım tuz kullanmadım.son 4 ayı tansıyon ılalarıyla her gunu elımde tansıyon aletıyle gecırdım.26. haftada erken dogum olabılır dedıler o halımle     dr dr gezdım.4 kez dooplere gırdım ve damarlarımda daralma oldugu ıcın oglumda gelısme gerılıgı vardı.plesentamız kıreclenmıstı vs vs son ıkı ayımı tam yatak istirahıtya gecırdım.yalnızca sofraya ve tuvalete kalktım.doguma 19 tansıyonla gırdım ama cok sukurkı tum bunlara degdı oglumu 19 subat 2008 de 37 haftalık ama 3 hafta gelısme gerılıyle dunyaya getırdım.bu hastalıkta en onemlı etkenın dıet ıstırahat ve pozıtıf dusunce olduguna ınanıyorum.ınsallah sızde bebegınızı karnınızda buyutup besleyıp sonrada saglıcakla kucagınıza alırsınız.yanlız hamıleyken anneyı uzen bebekler sonra uslu oluyo dıe umıtlenmeyın suanda ıcerıde melek gıbı uyuyan velet uyanınca bır kucuk canavara donusuyo ınsallah saglıkla dogsunda varsın yaramaz olsun.sevgıler selamlar
CANIM BENİM GERÇEKTEN ÇOOOOK MORAL VERDİN BANA...ŞİMDİ EŞİMEDE OKUDUM YAZDIKLARINI... ALLAHA ŞÜKR BENİM TANSİONUM DÜŞÜK 10-11 LERDE YÜKSELİRSE RİSKMİŞ ZATEN... DİET YAPIYORUM MORLAİMİDE YÜKSEK TUTUYORUM ARTIK...OĞLUM SAĞLIKLI OLSUNDA BEN SIKINTI ÇEKMEYE RAZIYIM... TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN VALLA...Wink
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 12:35
Orjinalini yazan: durukus

canım allah yar ve yardımcın olsun sağılkla al bebeğini kucağına dualrımız seninle
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNN Smile
IP
KUMRAL81
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 8506

Alıntı KUMRAL81 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 13:18
Allah saglıkla sıhatle hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah .
hayatıma girdin gireli, (BEN) (SEN) oldum (BEBEĞİM)
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 14:07
Orjinalini yazan: KUMRAL81

Allah saglıkla sıhatle hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah .
AMİNN CANIM AMİNNNNNN ÇOK SAĞOLLL Smile
IP
meleğim
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 1395

Alıntı meleğim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 21:39
hiç aklına kötü seyler getirme yaramaz oğluşun sana erken kavusmak istiyor sadece.. Rabbim güzel haberlerini bize ulaştırmayı nasip etsin insallah..
Minik Mucizemiz, MASAL'ımız Artık Kollarımızda..Rabbim Sana Sonuz Şükürler Olsun 07.08.2010 (22:10)
IP
cemrenaz
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 6359

Alıntı cemrenaz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2010 Saat 21:51
Canım benim bişeycik olmaz allahın izniyle benimde akrabamın bebeğini erken aldılar tansiyonu düşüremediler vücudu da su toplamıştı 1.9oo gr doğdu şuan çok sağlıklı 
nazlı bebeğim gel artık...
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:00
Orjinalini yazan: meleğim

hiç aklına kötü seyler getirme yaramaz oğluşun sana erken kavusmak istiyor sadece.. Rabbim güzel haberlerini bize ulaştırmayı nasip etsin insallah..
HAKLISIN CANIM BİZİM YARAMAZ BİRAZ ACELECİ DAVRANIYOR AMA HAYIRLISI BAKALIM... AMİNN CANIM AMİNNN ÇOK SAĞOL Smile
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:02
Orjinalini yazan: cemrenaz

Canım benim bişeycik olmaz allahın izniyle benimde akrabamın bebeğini erken aldılar tansiyonu düşüremediler vücudu da su toplamıştı 1.9oo gr doğdu şuan çok sağlıklı 
İNŞALLAH CANIM... BİZİM PAŞA DAHA 1300 GR TEYZESİ BİRAZ DAHA BÜYÜSE KEŞKEDE ÖYLE GELSE AMA HAYIRLISI ALLAHTAN...
IP
küçücüğüm
Devamli Üye
Devamli Üye

Gönderilenler: 300

Alıntı küçücüğüm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 11:50
canım geçmiş olsunn.sen gönlünü ferah tut titam hiç bişey olmucak paşaya Allah'ın izniyle nasıl kıymetli o annesi rabbim hiç ona kıyarmııı.hem erken doğsada hiç farketmez benim yeğenimde 1700 kg doğdu şimdi maşşallah benim kadar ve çok şanslı bir çocuk oldu halasının kuzusu çok mutlu ve şanslı bir çocukluk geçirdi çileyi anne karnında çekti yavrum ama sonra değdiii darısı seninkinin başına inşalllaaaaahhh
annesinin balböceği!! sen geldin diye annen nasıl mutlu bir bilsen.hiç gitme kuzumm hep benimle kal... 31+2
IP
kanatsizmelek
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Gönderilenler: 3859

Alıntı kanatsizmelek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:03
Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sorun çıkmadan sağsalim kavuşursun bebeğine.
Doktorun ne diyorsa onu yap. Etrafındakilere kulak asma. Yat diyorsa yat. Ye diyorsa ye.

Kendini önce Allah'a sonra doktoruna emanet et. Allah hakkında hayırlısını versin canım.
Hep pozitif düşün ok?Wink
Toprak Emre'm 23.03.2010 09:40
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:54
Orjinalini yazan: küçücüğüm

canım geçmiş olsunn.sen gönlünü ferah tut titam hiç bişey olmucak paşaya Allah'ın izniyle nasıl kıymetli o annesi rabbim hiç ona kıyarmııı.hem erken doğsada hiç farketmez benim yeğenimde 1700 kg doğdu şimdi maşşallah benim kadar ve çok şanslı bir çocuk oldu halasının kuzusu çok mutlu ve şanslı bir çocukluk geçirdi çileyi anne karnında çekti yavrum ama sonra değdiii darısı seninkinin başına inşalllaaaaahhh

canım benim çoook sağol Allah razı olsun...bugün kontrolümüz vardı 1600 olmuş benim paşamda Allaha şükrler olsun ki... hayırlısı bakalım senin yiğenin gibi çoook şanslı olur benim oğlumda umarım Smile
IP
tita
Kidemli Uye
Kidemli Uye
Simge

Alıntı tita Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:56
Orjinalini yazan: kanatsizmelek

Canım geçmiş olsun. İnşallah bir sorun çıkmadan sağsalim kavuşursun bebeğine.
Doktorun ne diyorsa onu yap. Etrafındakilere kulak asma. Yat diyorsa yat. Ye diyorsa ye.

Kendini önce Allah'a sonra doktoruna emanet et. Allah hakkında hayırlısını versin canım.
Hep pozitif düşün ok?Wink
çok sağol canım... amin....
dr u dinliyorum zaten etraftakileri dinlesem ohoooo... dr gitme diyo millet gittikçe bişey çıkarıyorlarmış... gitmezsem bişey olmazmış... Tongue 
tamam canım moralim iyi artık kötü düşünmüyorum hayırlısını diliyorum Rabbimden Smile
IP
anxious
Kidemli Uye
Kidemli Uye

Gönderilenler: 2259

Alıntı anxious Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:36
CAnim hic uzulme moralini bozma sen sadece oglunu kucagina alacagin ani dusun ve keyiflen. #0. haftadan sonra bebeklerin yasama orani %99larda resmen. Yazdiklarin kadariyla emin ellerdesin doktorun iyi. Insallah en hayirli zamanda guzel haberlerini alicaz..
2 Nisan 2010 Hosgeldin oglum Ahmed Jan..
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

ADnet Reklamları Siz de reklam verin    

Gebelik ve Annelik Arsiv - Hamilelik - Gebelik Belirtileri - Doğum Fotoğrafları - Cinsel Sağlık Bilgileri - Ingilizce Sözlük - Londra - Normal Doğum - Bebek isimleri - Kozmetik ve Parfüm - Estetik - Moda Trendleri - Dekorasyon Fikirleri

GebelikveAnnelik.com uyelerimizin yapmis olduklari paylasimda ucuncu kisilerin telif hakki sahibi bulundugu her turlu paylasim (yazi, resim vb) materyallerinin kullanilmasi durumunda dogacak hukuki ve cezai sorumluluk paylasimi yapan uyeye ait olacaktir. Sözkonusu haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un hiçbir hukuki sorumluluğu bulunmamakta olup haksız kullanım nedeniyle GebelikveAnnelik.com'un üçüncü kişilere ödemek zorunda kalabileceği her türlü tazminat ve idari/adli para cezaları GebelikveAnnelik.com kullanıcılarına rücu edilecektir. Forumumuza üyelerimiz tarafından eklenen tüm paylasimin ticari kaydı güdülen, telif hakkı ihlaline neden olabilecek materyaller olup olmadıkları en ust duzeyde incelenmektedir. Ancak her yazının veya resim dosyasının orijinal kaynağı tespit edilemediğinden, bu içeriklerle ilgili gerekli düzenlemeleri bize ulaşmanız durumunda derhal gerceklestirebiliriz. Bize Ulaşın - Gizlilik Sözleşmesi

Hosting